Vacances

Els períodes de vacances, amb la seua quantitat de temps lliure, ens ofereixen la possibilitat de reforçar, mitjançant el treball intensiu, els èxits aconseguits durant la resta de l’any. O bé, plantejar objectius nous tendents a accelerar la maduració neurològica dels nostres fills.

El CEI València ofereix dues fórmules diferents per aprofitar aquests períodes. Ambdues possibilitats estan obertes, tant per als xiquets i xiquetes que segueixen tractaments al CEI València, com per als qui només poden aprofitar les vacances per donar impuls al desenvolupament del nen.

 
Tractaments intensius

No sempre es pot accedir a la teràpia d’Integració Sensorial de forma setmanal i amb assiduïtat, per aquest motiu el CEI València posa a disposició de les famílies els blocs de Teràpia Intensiva.

 
VII Campament d’estimulació infantil València

Des de fa sis anys a l’Escoleta del CEI València aquests nens tenen activitats lúdiques i jocs grupals, gaudeixen d’una activitat de temps lliure, al mateix temps que reben teràpies més personalitzades i amb un grup de professionals reconeguts.

 

Contacta!