Serveis

Estimulació temprana

El desenvolupament de qualsevol persona és un procés global que s'alimenta de tots els sentits: vestibular, propiocepció, tacte, oïda, visió, gust, olfacte, .... Les sensacions informen els circuits neuronals que es van creant en l’infant. Per això, l'estimulació apropiada per a un xiquet/a petit ha de ser a través dels sentits i sempre amb una base lúdica.

Veure més

logopedia

Logopèdia

La comunicació és el pilar fonamental per a qualsevol activitat de l’ésser humà; és el mitjà que possibilita la relació amb les persones del nostre entorn i que ens permet compartir idees i sentiments, conviure dins del nostre sistema social i cultural. La comunicació humana integra totes les funcions cerebrals superiors associades a la comprensió […]

Veure més

neuropsicologia

Neuropsicologia

La neuropsicologia clínica és una disciplina científica que estudia la repercussió de les malalties del Sistema Nerviós Central sobre els processos superiors (memòria, llenguatge, funcions executives…). La neuropsicologia infantil és molt més complexa, ja que el punt de partida és un cervell en constant desenvolupament i evolució.

Veure més

psicomotricitat

Psicomotricitat

La Psicomotricitat és una disciplina educativa i terapèutica que des d'una visió global de la persona ajuda a integrar sensacions, emocions i pensaments com un conjunt coherent d'accions que defineixen a una persona.

Veure més

terapia ocupacional

Teràpia ocupacional

Teràpia Ocupacional és la disciplina sòcio-sanitària que avalua la capacitat de la persona per dur a terme les diferents funcions pròpies de l'edat i del context personal, tenint en compte les característiques individuals: físiques, cognitives, emocionals, de la família i de l'entorn.

Veure més

Psicologia

Una possible definició de Psicologia és: "una disciplina científica que estudia la conducta i els processos mentals dels individus i grups humans, i abasta tots i cadascun dels aspectes de l'experiència humana". La veritat és, que actualment hi ha diverses escoles dins de la psicologia amb les seues pròpies teories i metodologies. Això dóna lloc a diferents enfocaments que, de vegades, poden arribar a mostrar-se incompatibles.

Veure més

Integració Sensorial

La Integració Sensorial és un procés neurològic amb el qual organitzem i interpretem les sensacions que provenen del nostre entorn i del nostre cos per al seu ús posterior.

Veure més


Contacta!