Tractaments Intensius d’Integració Sensorial

No sempre es pot accedir a la teràpia d’Integració Sensorial de forma setmanal i amb assiduïtat, per aquest motiu el CEI València posa a disposició de les famílies els blocs de Teràpia Intensiva.

Aprofiten aquesta modalitat de teràpia famílies que viuen en altres comunitats o l’estranger, o bé xiquets i xiquetes que necessiten rebre de forma intensiva una part del tractament.

Com tots els nostres tractaments, es realitzen de manera individualitzada i mitjançant una valoració inicial.

Potenciem el procés maduratiu del xiquet de forma ràpida i aguda, treballant de manera intensiva durant 5 dies, aplicant de 10 a 15 sessions terapèutiques, amb un màxim de 3 sessions per dia.

Finalitzat el bloc, la terapeuta es reuneix amb la família per explicar els beneficis observats i resoldre els dubtes. Si s’estima convenient es dissenya un programa d’estimulació perquè la família puga seguir treballant en el seu domicili.

Aquests tractaments intensius es poden repetir cada 3 ó 4 mesos. Hi ha casos en que resulta convenient realitzar 4 blocs terapèutics a l’any i altres ben resolts amb 1 o 2 blocs anuals.


Quan es pot realitzar

Tot l’any:

Amb la finalitat d’oferir un major comoditat a les famílies es poden realitzar intensius en qualsevol època de l’any. Cal reservar amb certa antelació les dates de l’intensiu.

Vacances:

Els xiquets/etes poden gaudir d’intensius aprofitant les vacances escolars en cas de famílies que es desplacen des d’altres comunitats autònomes o des de l’estranger.
També està disponible per a xiquets i xiquetes que realitzant el tractament habitual durant el curs escolar volen donar un impuls en les èpoques vacacionals.
Període d’intensius en vacances:

  • Nadal, excepte els dies festius, el 24 – 31 desembre i el 5 de gener.
  • Pasqua, excepte els dies festius i dijous sant.
  • Estiu, durant tot el mes de juliol.

Tens dubtes o vols reservar la teva plaça? Llavors pots enviar un email a info@ceivalencia.com o, si ho prefereixes, també pots trucar als següents números de telèfon: 963387458 // 666807088. Estarem encantats i encantades d’atendre-vos.

Contacta!