CARTA ALS PARES I MARES

Avui acaba juliol, i en uns díes baixarem la persiana del CEI i ens en anirem vacances un any més. Els darrers intensius estan a punt de finalitzar i l’IX Campament d’Estimulació del CEI València també, la darrera puntada per a un any meravellós, ple de treball i objectius complerts.

Sempre he cregut, i els xiquets i xiquetes ho demostren cada any, que l’estiu és l’època de més creixement i maduració. Recullen tot allò que han après, ho processen amb calma, i al setembre tornen a la rutina, una mica més savis, més autònoms i més responsables.

Al CEI ens agrada pensar que totes les hores de jocs, exploració, treball en equip i aprenentatge han ajudat en el procés i per això volem donar-vos les gràcies.

Als pares i mares, a vosaltres que us preocupeu per aprendre i entendre, que us curreu cada matí i cada nit, que sou la principal causa que els vostres fills i filles avancen, gràcies per confiar un any més al nostre centre.

estimulació-infantil-ceivalencia

Als infants els donem les gràcies per deixar-nos participar en els seus jocs, per deixar-nos ser els seus confidents, les seues amigues, les seues terapeutes… per participar a cada idea boja i veure com la fan seua. Per deixar-nos acompanyar-los en aquesta aventura que és créixer.

Els deures per a aquest agost són molt fàcils, avorriu-vos, perquè de l’avorriment sempre naixen les idees, els jocs, les receptes i les aventures millores.

Jugueu molt i jugueu junts, proveu una o dues idees noves i sobretot, permeteu-los ser una miqieta més autònoms. A l’estiu és el millor moment perquè els xiquets i les xiquetes s’enfronten a un desafiament nou. Trieu aquest nou repte a què s’enfrontarà el vostre fill o filla, potser és vestir-se sol, ajudar a parar taula, pujar els graons fins a casa o fer la compra, i comenceu pel principi, amb temps i calma. Potser comencem deixant que esculla quina samarreta es posarà huí o portant el seu plat a taula o pujant cinc dels vint graons o practicant com serà la conversa amb la caixera del supermercat. El més important és començar.

Al setembre tornarem amb les piles carregades, plenes de noves idees, sessions, cursos i activitats. Gràcies per ser-hi un any més, gràcies per confiar en nosaltres, i gràcies per deixar-nos créixer amb vosaltres.

Bon agost!

L’equip del CEI

Contacta!